Detajet e Prones

Shitet objekti tek Shkëmbi i Kavajes. , Durrës, Albania

ID: tore51
Per Shitje 0 €

Shitet objekti tek Shkëmbi i Kavajës. Objekti është i ndërtuar në krye të kodrës me një pamje të pa kufizuar në horizont. Deri tani janë ndërtuar 670 m2 . Është marrë leje ndërtimi dhe për një kat tjetër. Sip. e tokës vec objektit dhe 250m2 . Aktualisht në dy kate janë të kompletuara 14 dhoma. Kati përdhe është parashikuar për lokal. Është parashikuar në projekt që cdo kat mund të adoptohet për apartament banimi. Ka leje ndërtimi të rregullt ka furnizim me ujë të pijshëm, kanalizim të ujrave të zeza , energji elektrike tre fazore. Muret e jashtëm janë dopjo me termoizolues në mes fenizol. Me tërmetet e fundit që kishte në këtë zonë nuk pësuan as më të voglin dëmtim. Cmimi 580euro m2. Mos nguroni për një vizitë në pronë .

 • imobiliaretoreberat.airport
 • imobiliaretoreberat.city_center
 • imobiliaretoreberat.countryside
 • imobiliaretoreberat.shopping_center
 • imobiliaretoreberat.train_station
 • imobiliaretoreberat.fire_station
 • imobiliaretoreberat.historic_area
 • imobiliaretoreberat.police
 • imobiliaretoreberat.hospital
 • imobiliaretoreberat.public_library
 • imobiliaretoreberat.school
 • imobiliaretoreberat.view_to_sea
 • imobiliaretoreberat.view_to_lake
 • imobiliaretoreberat.view_to_mountain
 • imobiliaretoreberat.view_to_river

Detajet e Agjentit

Imobiliare Berat

Prona të ngjashme