Detajet e Prones

SHITET TOKE-TRUALL NE SAVER- LUSHNJE , Lushnje, Albania

  • Industrial Land
  • 3350
  • 0
  • 0
  • Harta
  • 282
ID: tore50
Per Shitje 150,000 €

SHITET TOKE-TRUALL NE SAVER- LUSHNJE ME DOKUMENTACION TE RREGULLT HIPOTEKOR. BRENDA KESAJ SIP. ESHTE NDERTUAR NJE OBJEKT DHE MUND TE SHFRYTEZOHET PER BIZNESE TE NDRYSHME.

Detajet e Agjentit

Imobiliare Berat

Prona të ngjashme