Detajet e Prones

Shitet ullishtja ne fshatin Bilç - Berat . Bilc, Berat, Albania

  • Industrial Land
  • 3100
  • 0
  • 0
  • Harta
  • 170
ID: tore44
Per Shitje 20,000 €

Shitet ullishtja ne fshatin Bilç - Berat . Siperfaqja totale eshte 3100 m2 . Ka nje depo per grumbullim uji 3 x 3 m te mbuluar me solet, eshte e rethuar dhe me port. Ka rreth 25 rrenj ullinj 60 vjecar krips 25 rrenje vajs dhe 5 rrenje ullinj krips 8 vjecar, Ka lajthi,sheg,fiq,kumbulla,1 bajame,molle dhe qershi vishnje.

Detajet e Agjentit

Imobiliare Berat

Prona të ngjashme