AGJENSIA IMOBILARE TORE BERAT

 

 

Agjensi Imobiliare Berat , është një agjensi në fushën imobiliare, me
vendodhje në Berat dhe me bashkepunime me agjensi të tjera imobiliare
në të gjithë Shqiperinë.
Ne operojmë në tregun vendas duke krijuar një eksperiencë në realizimin
dhe plotesimin e kërkesave të klientit në kohë dhe me kosto optimale.
Qellimi ynë është që t’ju ofrojme një gamë të gjerë të pronave
në dhënie/marrje me qera apo shitje /blerje prone, apartament ,vila , zyra
dhe ambiente biznesi,troje, projekte investimesh turistike në zona të
ndryshme të një harte të gjerë shpërndarjeje .
Menaxhojmë në detaje ecurinë e reklamimit te pronës tuaj ,që nga momenti
i parë deri në finalizimin e një kontrate dypaleshë.
Nëse do keni nevojë për ndonjë nga sherbimet e mësipërme mund të na
kontaktoni , dhe ne me perkushtim dhe seriozitet do perpiqemi të
plotesojmë kërkesat tuaja në kohë reale.