Shitet dyqani ne lagjen Çlirim . , Berat, Albania

  • Shopping Mall
  • 28
  • 0
  • 1
  • Map
  • 69
ID: tore53
For Sale 60,000 €

Shitet dyqani ne lagjen Çlirim . Dyqani ka nje sip. 28 m2 dhe ndodhet ne rruge kryesore . Eshte i pershtatshem per cdo lloj biznesi. Kontakt : +355 697692490

Agent detail

Imobiliare Berat

Similar Properties