Shitet dyqani ne lagjen Çlirim . L.Çlirim, Berat, Albania

  • Shopping Mall
  • 34
  • 0
  • 1
  • Map
  • 65
ID: tore52
For Sale 80,000 €

Shitet dyqani ne lagjen Çlirim . Dyqani ndodhet ne rruge kryesore dhe eshte i pershtatshem per cdo lloj biznesi.

Agent detail

Imobiliare Berat

Similar Properties