Search Page

For Sale 150,000 €

Shitet shtëpia 2 katëshe në periferi të qytetit. Berat, L. 28 NENTORI

Shitet shtëpia në periferi të qytetit. Në një zonë mjaft të qetë dhe larg zhurmave të ndryshme. Shtëpia është e ndërtuar me 2 kate . Ndë...

 • 127
 • 2
 • 2
 • ID: tore37
For Sale 52,000 €

APARTMENT 2 + 1 FOR SALE Berat, 30 VJETORI

APARTMENT 2 + 1 FLOOR FOR SALE IV. THE APARTMENT IS LOCATED NEAR THE CENTER OF THE CITY AND IS IN A GEOGRAPHICAL POSITION WHERE ALL THE FACILITIES OR ...

 • 90
 • 2
 • 1
 • ID: PROtore27
For Sale 53,000 €

APARTMENT 3 + 1 FOR SALE Berat, L.30 VJETORI

3 + 1 FLOOR APARTMENT FOR SALE IN THE NEIGHBORHOOD. "30TH ANNIVERSARY". THE APARTMENT IS LOCATED IN ONE OF THE MOST FAVORITE AREAS OF THE CITY, IN A Q...

 • 150
 • 0
 • 0
 • ID: PROtore33
For Sale 48,000 €

Shop for sale in the neighborhood "Jani Vruho" Berat in Rrapi. Berat, L. JANI VRUHO

Shop for sale in the neighborhood "Jani Vruho" Berat in Rrapi. With DYQAN ownership certificate and re-evaluation in March 2020. With an internal heig...

 • 36
 • 0
 • 1
 • ID: PROtore32
For Sale 52,000 €

HOUSE FOR SALE IN UZNOVE- BERAT. 3 + 1 Berat, L.UZNOVË

HOUSE FOR SALE IN UZNOVE- BERAT. 3 + 1 PRICE WITH FURNITURE PRICE WITHOUT FURNITURE 50.000 EURO SIP. CONSTRUCTION 80 M2 / SIP. LAND 420 M2. THE HOUSE ...

 • 80
 • 2
 • 1
 • ID: PROtore26
For Sale 25,000 €

A HOUSE FOR SALE 1 + 1 floor I. Berat, L.KUSHTRIM

A HOUSE FOR SALE 1 + 1 floor I. SIP.55 M2 IN THE NEIGHBORHOOD "KUSHTRIM" (NEAR THE HOSPITAL)

 • 55
 • 1
 • 1
 • ID: PROtore24
For Sale 100,000 €

VILLA FOR SALE IN THE CENTER - UZNOVE- BERAT. Berat, L. UZNOVË

VILLA FOR SALE IN THE CENTER - UZNOVE- BERAT. PRICE WITH FURNITURE 100.000 Euro SIP. CONSTRUCTION 99 M2 / SIP. LAND 500 M2. (EQUIPPED WITH OWNERSHIP C...

 • 99
 • 1
 • 2
 • ID: PROtore21
For Sale 26,000 €

SHITET SHTEPIA PRIVATE PRANE -CONAD-it. Berat, L. 28 NENTORI

Shitet shtepia private, prane Conadit . Perbehet nga kuzhina me vete, salloni , 1 dhome gjumi, dhe 1 tualet , ka oborr perpara shtepise. Vila eshte ne...

 • 66
 • 1
 • 1
 • ID: PROtore20
For Sale 30,000 €

APARTMENT FOR SALE 2 + 1 Floor II Berat,

APARTMENT FOR SALE 2 + 1 Floor II Neighborhood: "Dëshmorët e Kombit" (Near the Health Center) The apartment is located in the existing building but ...

 • 75
 • 1
 • 1
 • ID: PROtore11
For Sale 30,000 €

APARTMENT FOR SALE NEAR THE GYMNASIUM - BAB DUDË KARBUNARA - Berat, L.10 KORRIKU

SHITET apartamenti 1+1 Kati II i mobiluar Lagja: " 10 Korriku " ( Prapa gjimnazit " Babë Dudë Karbunara" )

 • 46
 • 1
 • 1
 • ID: PROtore9
For Sale 43,000 €

APARTMENT FOR SALE Berat, L.DESHMORET E KOMBIT

APARTMENT FOR SALE Neighborhood "DËSHMORËT E KOMBIT" near the school "28 Nëntori". - 2 + 1. Floors and V - sip. 81.8 m2 -1 living room + kitchenett...

 • 82
 • 1
 • 1
 • ID: PROtore6
For Sale 60,000 €

APARTMENT FOR SALE Berat, L.DESHMORET E KOMBIT

SHITET APARTAMENTI NË LAGJEN " DËSHMORËT E KOMBIT " ( TEK KINOKLUBI ) - me leje marrje për vendosjen e ashensorit . CMIMI PËR VETËM 60.000 EURO...

 • 168
 • 1
 • 2
 • ID: PROtore7